• Bio CMP:Calc-Magnes.-Kalium (100 tabl.)


K Kalium : een supplement dat u niet in doorsnee vitaminesupplementen zal vinden . We zien doorgaans een mineralenverlies tijdens het dieet. Vooral Kalium en zeker als u wat extra beweging neemt (wat toch aangeraden is om een snel en mooi resultaat te hebben). Bij een tekort aan kalium treden zenuw- en spierfunctie stoornissen op. Hierbij valt te denken aan hartritmestoornissen, spierslapte, spierzwakte en trage reflexen. Verder valt ook bij vochtophopingen (oedemen), oorsuisingen en slapeloosheid te denken aan een kalium tekort.


Ca Calcium : omdat zuivelproducten niet toegelaten zijn, zal er een tekort aan calcium ontstaan. Bij een tekort aan calcium via de voeding wordt het calcium gehalte in het bloed op peil gehouden door calcium uit het botweefsel te onttrekken. We hebben calcium nodig voor de opbouw van botten, tanden en nagels, voor de bloedstolling, de werking van het hart, en het reactievermogen van de spieren


Mg Magnesium : Een magnesium tekort kan leiden tot een onregelmatige hartslag, hartkloppingen, een slechte bloedsomloop, spierkrampen, nervositeit en benauwdheid.


Aangeraden 3 tabletten per dag. 100 tab/verpakking (raadpleeg uw arts voor meer info).


Ingrediënten
Calcium 200.0 mg gluconaat
Kalium 100.0 mg chloride
Magnesium 100.0 mg gluconaat

De gemiddelde voedingswaarde voor Bio-CMP is over de hele lijn 0 . Het product bevat m.a.w. geen koolhydraten (of suikers), eiwitten en vetten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bio CMP:Calc-Magnes.-Kalium (100 tabl.)

  • Model: Bio CMP:Calc-Magnes.-Kalium (100 tabl.)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,25€

  • Excl. BTW: 18,16€

Tags: Bio CMP:Calc-Magnes.-Kalium (100 tabl.)