Verkoopsvoorwaarden


 Leveringstermijn:   Proteinedieet-afslanken, verbindt zich er toe om alle bestellingen die voor 12 h 00 aankomen,binnen de 2 werkdagen te leveren .
Bij overschrijvingen vertrekt de zending nadat het bedrag op onze rekening verschrijnt .
Als u ons een bewijs van overschrijving doormailt  vertrekt u pakketje onmiddellijk :
 mailen kan op : info@proteinedieet-afslanken.be
  Voor de bestellingen na 12h00 kunnen wij geen levering voor daags nadien garanderen.
Tijdens weekends of vakantiedagen wordt niet geleverd.
Bestellingen van vrijdag worden maandag (of dinsdag) geleverd.
U kan ook kiezen voor een levering op een bepaalde dag (bvb graag levering donderdag).
We kunnen echter niet zeggen of dit in de voor-of namiddag zal zijn. U krijgt via mail een bericht waarin de dag staat waarop u uw pakket zal ontvangen.
U zorgt er best voor dat iemand ter plaatse is om de bestelling in de loop van de dag in ontvangst te nemen.
U mag bij Uw bestelling in rubriek 'opmerking' specificaties vermelden, zoals bvb “achteraan afzetten indien niet aanwezig” of “leveren op nummer X indien afwezig”.
Als er niemand aanwezig was tijdens de 1ste aanbieding, kan je telefonisch contact opnemen met de post voor een tweede aanbieding of afhalen in uw postkantoor, daar zal het pakket 10 dagen ter plaatste blijven. Nadien wordt het pakket terug naar protienedieet-afslanken gestuurd, en zal een  retourkost aangerekend worden .Retourkosten: In geval van vergissingen van onze kant zijn de retourkosten voor rekening van proteinedieet-afslanken


Mag ik retourneren? De bedenktermijn bedraagt 7 werkdagen te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering.
Indien de klant de artikelen die hij ontving op proef langer dan 7 werkdagen behoudt, wordt hij geacht de betreffende artikelen te hebben gekocht.
Om - waar toepasselijk- van het verzakingsrecht gebruik te maken, dient de klant binnen de wettelijke voorziene termijn de artikelen in dezelfde staat en in de oorspronkelijke verpakking aan proteinedieet-afslanken , fonteinstraat 73, 9450 Haaltert  terug te zenden, waarbij de kosten van terugzending voor rekening van de klant zijn. Het retourartikel moet u goed verpakken en voldoende gefrankeerd terugzenden. Vermeld zeker ook uw gegevens bij deze zending. Op het postkantoor van uw keuze kunt u gratis een formulier 127 bekomen als bewijsstuk van terugzending van een postorderzending. Bewaar dit dus zorgvuldig om misverstanden bij eventuele vermissing te voorkomen.


Van het recht van retour zijn uitgezonderd : alle voedingsproducten.
- Sommige produkten die voorzien zijn van een veiligheidsverpakking (fles 4321, beschuit, brood,..) kunnen slechts binnen de bedenktermijn geretourneerd worden mits de veiligheidsverpakking ongeschonden is.
Na het openen of wijzigen van de veiligheidsverpakking, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.
Bij eventuele geschillen zijn de rechtbanken van Dendermonde (Belgie) bevoegd.
 


 


 Leveringsdagen


 


 


 


 

Besteld voor 12,00 op :    Geleverd op:   Maandag   Dinsdag   Dinsdag   Woensdag   Woensdag   Donderdag   Donderdag   Vrijdag   Vrijdag   Maandag   In het weekend   Dinsdag