Welkom

Afslanken is niet altijd even makkelijk, elke dag zit immers boordevol verleiders.
U helpen is ons doel, want een goed dieet kan hier beginnen !!

In onze online proteïnedieet-shop vindt u een zeer uitgebreid gamma aan lekkere proteïne voedingsproducten :
proteineontbijten, instant proteinedrinks, koude proteinedranken, warme proteinedranken, proteinesoepen, proteinesnacks en proteinekoekjes, proteinegerechten, proteinerepen,  en proteinedesserts.

GEZOND, LEKKER afslanken kan U met het proteïnedieet-afslanken.
 
Het proteïnedieet–afslanken is gebaseerd op de uitsluiting van koolhydraten (suikers) en vetten (lipiden).
Een hoog proteïnegehalte en het lage gehalte aan calorieën van de gerechten zorgt voor een snelle afname van de vetreserves, zonder hongergevoel of vermoeidheid.
Resultaat : GEWICHTVERLIES

Onze eiwit/proteïne maaltijden onderscheiden zich door een extra hoog gehalte aan proteïne (ongeveer 70%),laag gehalte aan koolhydraten en dus uiterst caloriearm, en juist daarom zo werkzaam.
Onze producten kenmerken zich dan ook , door hun hoge kwaliteit , bovendien lekker van smaak en makkelijk te bereiden . Alleen de beste smaken hebben wij voor u geselecteerd, dagelijks zijn wij bezig met het selecteren, proeven en beoordelen van onze producten.
Omdat het beste alleen goed genoeg is voor u. U vindt een product niet terug in ons gamma, aarzel niet, er ons om te vragen, wij halen het graag voor u in ons gamma, over smaken valt immers niet te twisten…
Last but not least ….. indien nodig , bieden wij U graag online begeleiding aan,  heeft u vragen, twijfels , ziet u het even niet zitten, bel /mail ons wij maken graag tijd voor U.
Het is net dat tikkeltje meer, die tip, die motivatie dat U , uw doel zal doen bereiken.