Klantenfeedback


vorige week gestart met het proteinedieet -afslanken, had enkele vragen en belde , ik was aangenaam verrast , ik kreeg een zeer degelijke uitleg, ze namen de tijd voor mij, wat meestal niet gebeurd bij andere webwinkels , je moet je vraag meestal online versturen, of als je belt zoals ik in het verleden al heb meegemaakt , werd me verteld dat ik de vraag online moest melden dat ik binnen de 24 uur zeker antwoord zou hebben.. Ik heb reeds  bij vele andere sites deze produkten gekocht .


Nu heb ik eindelijk de site gevonden die me op alle gebied helpt , zowel mentaal, tips als de vriendelijkheid en geduld stel ik zeer op prijs voor mij dus alleen nog de produkten van proteinedieet-afslanken.be.


p.s ik ben ook al 2.4 kg kwijt en dit op een week !!! dank je


Nathalie 5maart


 


Had de feedback gelezen van Nathalie hierboven en aangezien ik regelmatig te koekjes bestel , ik had ook wat vragen en heb dus gebeld , inderdaad , zo een serivices en dat voor een internetbedrijf . Hier wordt echt het kaf van het koren gescheiden. dank je wel nathalie en het proteinedieet-afslanken team


els 6maart